miercuri, 10 decembrie 2014

Suad Alkudsi are 4 ani si 7 luni si vine regulat la spital, dar ea spune mereu ca e doar in vizita :) RIDICATA DE MOS CRACIUN :)5 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Buna ziua, apelez la dumneavoastra cu rugamintea de a ma ajuta sa-mi tin cuvantul, in candiile in care raspund la 20 de mailuri de-odata si se mai intampla erori. Am primit un mail la ora 22.30 de la doamna Valentina Nohai ca nu se poate conecta si sa postez eu ca-si doreste sa fie Mos Craciun pentru aceasta scrisorica...eu cand am ajuns la scrisoare, din eroare am crezut ca a aparut mesajul doamnei, fara sa-i retin numele...si am raspuns ca-i multumesc. Am aflat acum ca nu este asa, ca s-au suprapus intentiile bune :) Apelez la bunavointa dumneavoastra sa alegeti o alta scrisorica, si sa cedam bucria de a fi Mos pentru aceasta scrisorica, doamnei Valentina...multumesc din suflet daca ma intelegeti si va rog sa ma ajutati!

   Ștergere
 2. Buna seara, am vorbit cu mamica lui Saud si nu a primit vre-un telefon sau vre-un cadou...va rog doamna Valentina Nohai sa fiti Mos Craciun pentru Saud, doamna Oana Andrei nu mi-a raspuns la rugaminte...nu stiu daca doamna a vazut comentariul meu, dar imi este teama ca aceasta scrisoare va ramane fara Mos! Imi cer inca o data scuze pentru aceasta situatie neplacuta!

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua! Imi cer scuze ca nu am raspuns mesajului dumneavoastra! Eu l-am vazut si v-am inteles ca se mai intampla si erori de aceea mi-am ales o alta scrisorica! Sper ca Saud sa-si primeasca cadourile de la Mos Craciun!

  RăspundețiȘtergere

Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru aceasta scrisorica, noi va multumim si va rugam sa scrieti RIDICAT, sau daca dintr-un motiv anume nu puteti scrie asta, scrieti-mi pe adresa roxana.dumitru@asociatiapavel.ro si o voi face eu, ca sa putem avea o evidenta, va multumesc!
Copiii il asteapta pe Mos Craciun si nu ne dorim sa-i necajim prin "neprezentare", asa ca, daca nu puteti trimite cadoul pentru care ati scris RIDICAT, va rog insistent sa lasati un comentariu scurt si vom redistribui scrisoarea, asta bineinteles pana in jurul datei de 18/20 dec 2014, altfel este prea tarziu. Avand in vedere situatiile neplacute in care au fost pusi copiii sau mamicile care, deschizand cadoul de la Mos Craciun, au gasit in colet haine sau jucarii vechi, murdare sau descompletate , ma vad obligata sa atrag atentia asupra acestui lucru: in primul rand sa anunti intentia de a darui haine in stare foarte buna sau jucarii de-ale copilului vostru unei alte familii, toate igienizate, frumos aranjate caci intr-adevar sunt familii, de obicei cele mai numeroase, care le vor accepta cu drag, considerand acesta un gest de milostenie...dar sa trimiti CADOUL DE LA MOS CRACIUN care este alcatuit din ce te gandeai sa arunci la lada de gunoi, ASA CEVA NU SE FACE! Un cadou cate de mic...o ciocolata si o banana, o carte sau orice alt cadou adaptat varstei copilului, va constitui un cadou ce sigur va aduce bucurie, nu lacrimi si umilinta!Va multumesc pentru intelegere!