joi, 18 decembrie 2014

Maria Nastasie are 12 ani si are cei mai frumosi ochi verzi :) si a uitat sa treaca adresa, de emotie :) Str. Bucura nr. 111 Craiova Cartier Romaneşti.... ma scuzati am uitat.. :))) TEL 0748673111 RIDICATA DE SPIRIDUSI PENTRU Mos Craciun!

ADRESA ESTE:
Str. Bucura nr. 111 Craiova Cartier Romaneşti.... ma scuzati am uitat.. :)))
TEL 0748673111

5 comentarii:

 1. Scrisoare ridicata de Valentina & Marius

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim Spiridusilor Valentina si Marius :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna, Roxana, ai cumva si un numar de mobil la care ne-am putea auzi...?
  Vreau sa vina Mosul azi la unul dintre copii si as avea nevoie de niste detalii...
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. dati-mi un mail si va raspund
  roxana.dumitru@asociatiapavel.ro

  RăspundețiȘtergere

Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru aceasta scrisorica, noi va multumim si va rugam sa scrieti RIDICAT, sau daca dintr-un motiv anume nu puteti scrie asta, scrieti-mi pe adresa roxana.dumitru@asociatiapavel.ro si o voi face eu, ca sa putem avea o evidenta, va multumesc!
Copiii il asteapta pe Mos Craciun si nu ne dorim sa-i necajim prin "neprezentare", asa ca, daca nu puteti trimite cadoul pentru care ati scris RIDICAT, va rog insistent sa lasati un comentariu scurt si vom redistribui scrisoarea, asta bineinteles pana in jurul datei de 18/20 dec 2014, altfel este prea tarziu. Avand in vedere situatiile neplacute in care au fost pusi copiii sau mamicile care, deschizand cadoul de la Mos Craciun, au gasit in colet haine sau jucarii vechi, murdare sau descompletate , ma vad obligata sa atrag atentia asupra acestui lucru: in primul rand sa anunti intentia de a darui haine in stare foarte buna sau jucarii de-ale copilului vostru unei alte familii, toate igienizate, frumos aranjate caci intr-adevar sunt familii, de obicei cele mai numeroase, care le vor accepta cu drag, considerand acesta un gest de milostenie...dar sa trimiti CADOUL DE LA MOS CRACIUN care este alcatuit din ce te gandeai sa arunci la lada de gunoi, ASA CEVA NU SE FACE! Un cadou cate de mic...o ciocolata si o banana, o carte sau orice alt cadou adaptat varstei copilului, va constitui un cadou ce sigur va aduce bucurie, nu lacrimi si umilinta!Va multumesc pentru intelegere!