miercuri, 10 decembrie 2014

Androm Andreea Teodora are 9 ani si este din Tulcea


6 comentarii:

 1. RIDICAT :) Spiridusul Clara si Ionut, vor duce cadoul Andreei :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga Andreea Teodora,

   Mosul a primit scrisorica ta si-a pregatit sacul, iar in aceasta seara va porni la drum catre tine tocmai din indepartata Laponia.
   Noi spiridusii delegati sa ne ocupam de cadoul tau l-am pus bine in sacul mare mare al Mosului si asteptam sa auzim ca te-ai bucurat mult de tot!

   Iti dorim sanatate multa si un Craciun de Vis!

   Ștergere
 3. Pai, era ridicata scrisorica. Coletul a fost expediat catre fetita :)
  Mai sunt scrisori neridicate, daca tot doriti sa faceti un gest frumos :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Florenta postul e scris de mine Clara Jora!
  Aici sunt logata cu Klara e contul de google. Pupici!

  RăspundețiȘtergere
 5. Draga Mos Craciun, multumim pentru cuvintele frumoase, sigur Andreea se va bucura mult cand i le voi transmite, in cazul in care nu le-a vazut deja :)

  RăspundețiȘtergere

Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru aceasta scrisorica, noi va multumim si va rugam sa scrieti RIDICAT, sau daca dintr-un motiv anume nu puteti scrie asta, scrieti-mi pe adresa roxana.dumitru@asociatiapavel.ro si o voi face eu, ca sa putem avea o evidenta, va multumesc!
Copiii il asteapta pe Mos Craciun si nu ne dorim sa-i necajim prin "neprezentare", asa ca, daca nu puteti trimite cadoul pentru care ati scris RIDICAT, va rog insistent sa lasati un comentariu scurt si vom redistribui scrisoarea, asta bineinteles pana in jurul datei de 18/20 dec 2014, altfel este prea tarziu. Avand in vedere situatiile neplacute in care au fost pusi copiii sau mamicile care, deschizand cadoul de la Mos Craciun, au gasit in colet haine sau jucarii vechi, murdare sau descompletate , ma vad obligata sa atrag atentia asupra acestui lucru: in primul rand sa anunti intentia de a darui haine in stare foarte buna sau jucarii de-ale copilului vostru unei alte familii, toate igienizate, frumos aranjate caci intr-adevar sunt familii, de obicei cele mai numeroase, care le vor accepta cu drag, considerand acesta un gest de milostenie...dar sa trimiti CADOUL DE LA MOS CRACIUN care este alcatuit din ce te gandeai sa arunci la lada de gunoi, ASA CEVA NU SE FACE! Un cadou cate de mic...o ciocolata si o banana, o carte sau orice alt cadou adaptat varstei copilului, va constitui un cadou ce sigur va aduce bucurie, nu lacrimi si umilinta!Va multumesc pentru intelegere!